Zeemeermin Workshop

Zeemeermin Workshop

Wij, Harm en Ineke hebben een ruime ervaring met kinderen vanaf het moment dat ze aan babyzwemmen deel kunnen nemen. Wij maken van de kinderen onderwater foto’s  waarbij de ouders hun kinderen aan ons toevertrouwen om ze onderwater te helpen om er een foto van te kunnen maken. Dit doen wij ook voor peuters en kleuters. Rust, veiligheid en vertrouwen zijn hierin een heel belangrijk gegeven. Diezelfde rust, veiligheid en vertrouwen geven wij ook onze modellen van jong tot oud en passen wij toe in onze workshops om deze goed en veilig te laten verlopen en de kinderen veilig met hun staart te laten zwemmen.

Wij laten dromen uitkomen.

Tijdens deze workshop leer je veilig te zwemmen met een zeemeerminstaart. De workshop duurt 2,5 uur en wordt op een zaterdag gehouden in Veendam, Hoogezand, Leek, Klazienaveen, Delfzijl,Bedum, Norg en Oldekerk. Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  • De zeemeermin zwemslag
  • Het draaien op de rug en uitrusten op je rug met staart (veiligheid).
  • Het draaien onder water om je lengteas
  • Het duiken naar de bodem
  • Door een hoepel zwemmen
  • Als je het durft koppeltje duiken met je staart.
  • Aandacht voor je omgeving en medezwemmers (veiligheid).
  • Hoe slijtage te voorkomen aan je staart.

Tijdens het eerste deel krijg je allerlei opdrachten om het zwemmen met de staart onder de knie te krijgen. We zoeken dan naar een balans tussen jou kunnen, veiligheid en kracht. Zwemmen met een staart is best heel vermoeiend en we zien graag dat je veilig blijft zwemmen met je staart en niet uitgeput raakt.
Heb je meer moeite om te zwemmen met een staart dan krijg je wat extra aandacht zodat je je niet buiten de groep voelt vallen.

Tijdens het tweede deel van de workshop worden er foto’s gemaakt onderwater terwijl je door de hoepel zwemt met je staart. Ook wordt er een groepsfoto gemaakt terwijl jullie met je staarten de fotograaf mogen natspetteren wat natuurlijk hartstikke leuk is. Minimaal twee foto’s krijg je achteraf digitaal toegestuurd en kun je aan Opa en Oma laten zien maar uiteraard ook op school of aan je vriendinnen. Een mooi aandenken aan het zwemmen met een staart en je droom die uitgekomen is. Na het maken van de foto’s is er vaak nog vrij zwemmen met je staart. Aan het einde van de workshop ontvang je een Zeemeermin diploma.

Ben je ongeveer 6 jaar oud en heb je al schoenmaat 30 en ben je in het bezit van zwemdiploma B dan kun je je inschrijven voor deze workshop. Wil je graag met je moeder deze workshop volgen dan is dit ook mogelijk mits wij een passende staart hebben. Alleenstaande dames mogen ook deelnemen mits de schoenmaat niet groter is dan 42 en de heupomtrek minder dan 110 cm is. Jongens tussen de 7 en 13 jaar mogen uiteraard ook meedoen. Indien vaders dit samen met hun dochter of zoon willen beleven dan is dit ook toegestaan. Heren boven de 13 jaar zonder kinderen worden niet toegelaten.

De workshops worden op 1 dag gegeven en duren 2,5 uur met een 30 minuten pauze tussendoor. Gebruik van de staart en topje is bij de prijs inbegrepen evenals de toegangsprijs van de deelnemer. Mocht een workshop vol zitten informeer dan de week voor aanvang workshop of er geen plaatsje vrij is gekomen.

Wil je dit als cadeau geven met een cadeaubon vermeld dit dan op het inschrijfformulier. Wij sturen u de bon digitaal toe zodat u deze zelf in het gewenste formaat kunt afdrukken.

 

Workshop zwembad de Beemden in Bedum.

Zaterdag 13 januari 2018 14:30 – 17:00 — VOL —
Zaterdag 24 maart 2018 14:30 – 17:00
Toegangsprijs toeschouwers niet inbegrepen !!!!!

Workshop Zwembad de Kalkwijck Hoogezand.

Zaterdag 20 Januari 14:00 – 16:30 — VOL —

Workshop Landgoed Nienoord in Leek.

Zaterdag 10 Februari 14:00 – 16:30 VOL
Toegangsprijs toeschouwers niet inbegrepen !!

Workshop zwembad Tropiqua Veendam

Zaterdag 27 Januari 14:30 – 17:00 — VOL —
Zaterdag 31 maart 14:30 – 17:00
 

Workshop zwembad Neptunus in Klazienaveen

Zaterdag 17 maart 13:30 – 15:30 — VOL —
Zaterdag 7 April 13:30 – 15:30

Deze workshop heeft maar 10 minuten pauze!

Workshop zwembad de Dubbelslag in Delfzijl

Zaterdag 24 Februari 12:00 – 14:30

Schoenmaat kleiner dan 30 neem dan eerst contact met ons op. Alleen voor Delfzijl.

Workshop zwembad Molenduinbad Norg

Zaterdag 17 februari 13:30 – 16:00 — VOL —

Workshop zwembad Eekeburen Oldekerk

Zaterdag 10 maart 14:30 – 16:45 — VOL —
Deze workshop heeft 15 minuten pauze

Kosten:

Workshop + 2 foto’s (digitaal bestand) + diploma + toegang zwembad (deelnemer) + gebruik van staart: 37,50 euro
Dit bedrag dient voor aanvang workshop te worden overgemaakt. Informatie hierover treft u in de bevestigingsmail.

Inschrijven.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen
Minimum schoenmaat 30
Minimaal Zwemdiploma B

Let op!
Per formulier mag u maar een deelnemer opgeven!

Algemene Voorwaarden

 

Reageren is niet mogelijk